Bergsala Handic

Bergsala Handic AB maahantuo ja markkinoi useita tunnettuja tuotemerkkejä ympäri Pohjoismaita. Painopiste on elektroniikassa, kuten televisioissa, televisiotarvikkeissa, matkapuhelimien lisätarvikkeissa sekä viestintä- ja navigointilaitteissa.

Lue lisää: Bergsala Handic

OnTopGames

OnTopGames AB on yritys, joka on yhteisomistuksessa ruotsalaisen mediahenkilö Lasse Kronérin kanssa. Yhtiö keskittyy pääasiassa peli-ideoiden toteuttamiseen ja niiden kehittämiseen pelikokemuksiksi. Lue lisää virallisilla verkkosivuilla.

Lue lisää: OnTopGames

Thunderful

Thunderful AB perustettiin joulukuussa 2017 emoyhtiöksi Göteborgissa toimiville peliyhtiöille Image & Form International AB:lle ja Zoink AB:lle, jotka ovat kaksi Ruotsin peliteollisuuden menestyneimmistä veteraaneista. Lue lisää virallisilla verkkosivuilla.

Lue lisää: Thunderful

Bergsala SDA

Bergsala SDA AB valmistaa ja tuo maahan kulutuselektroniikkaa Pohjoismaiden markkinoille. Painopiste on valaisimissa ja pienissä kodinkoneissa omien Sandsten, Lighting by Havsö ja Havsö tuotemerkkien alla. Lue lisää virallisilla verkkosivuilla.

Lue lisää: Bergsala SDA

Bergsala Holding

Bergsala Holding AB on Bergsala-konsernin emoyhtiö. Konserniyhtiöissä on noin 150 työntekijää ja yrityksen vuotuinen liikevaihto on hieman yli kaksi miljardia Ruotsin kruunua. Konserniin kuuluu useita jakeluyrityksiä, joista osalla on omia tytäryrityksiä. Bergsala Holding omistaa myös yhteistyökumppaneidensa kanssa useita yrityksiä pelien kehittämisessä...

Lue lisää: Bergsala Holding

Bergsala

Bergsala Bergsala AB hoitaa Nintendo-tuotteiden jakelun ja markkinoinnin yhdessä tytäryhtiöidensä Bergsala AS:n, Bergsala A/S:n ja Oy Bergsala AB:n kanssa. Bergsala AB on Nintendon vanhin vientikumppani ja yritys on toiminut jännittävien innovaatioiden jakelijana vuodesta 1981 lähtien. Tuotevalikoimaan on kuulunut mm. Game & Watch -elektroniikkapelit,...

Lue lisää: Bergsala


©2019 Bergsala Group, All rights reserved